колеги, настъпи преломния момент да сменя спирачни дискове. замислил съм се за Textar дискове, които съвсем не са евтини. въпроса ми е заслужава ли си такава инвестиция, защото марката не ми е особено позната а много ми я хвалят. също така видях спирачни дискове Brembo за същата цена, но получих много лоши отзиви и сигнали за откровенни ментета. моля дайте ми някакъв съвет
Известие
Collapse
No announcement yet.
Спирачни дискове Textar
Collapse
X
-
От АлександерАуто си вземи...RC или RS нещо от сорта....хем са евтини хем вършат работа....Аз след 2месеца лутане и търсени на спортни, състезателни и не знам какви си взех тези ужким временно, но се оказаха добри.sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
" Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
-
Текстар са добра марка. Пък и не толкова разпространена в БГ - така че надявам се да попаднеш на истински , а не на ментета - имат и хубави накладки2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
чудя се много. не знам дали RC няма да се преебат след известен период от време. иска ми се да сложа наистина добри дискове защото съм решил всичко по колата да е the best of the best. тука обаче не намесва ценовия фактор. дилема!няма вече Алфи, няма вече тръпка...
Comment
-
Първоначално публикувано от bouncerчудя се много. не знам дали RC няма да се преебат след известен период от време. иска ми се да сложа наистина добри дискове защото съм решил всичко по колата да е the best of the best. тука обаче не намесва ценовия фактор. дилема!
RC са добри дискове...ако бяха гадни отдавна да са заминали с моето каране.sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
" Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Comment
-
Първоначално публикувано от KGBПървоначално публикувано от bouncerчудя се много. не знам дали RC няма да се преебат след известен период от време. иска ми се да сложа наистина добри дискове защото съм решил всичко по колата да е the best of the best. тука обаче не намесва ценовия фактор. дилема!
RC са добри дискове...ако бяха гадни отдавна да са заминали с моето каране.Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
RC са добри според мене, както писах съм доволен от тях. А и по-добре накладките да са ТОП защото при мене преди какладките бяха от "вечните" и не се триеха,а сасипваха диска...... Мисля че са добро решение, но има и по-добри разбира се за повече пари....Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
-
Първоначално публикувано от 75 2.0 turboна ТЕКСТАР дисковете са поне няколко пъти по добри от РС
П.С. ламерско мнение де
Явор от Ланча форума ги внасяше, аз спецялно от накладките Текстар се интересувах, ама нямах време да чакам една седмица и взех някакви уж оригинални за 90 лева ( а текстара бяха около 110 и при това без надценка-това за 284мм-дискове)) някои хора от ланча си взеха и са супер доволни2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
след дълъг размисъл си купих накладки и предни дискове Textar. за сега не мога да кажа нищо зашото съм от сряда с тях. като изключим убийственото скърцане, което е неизбежна в началото, всичко изглежда ОК. ще покарам малко и ще кажа наблюденията си.няма вече Алфи, няма вече тръпка...
Comment
Comment